merry crisis and a happy new fearlet it shine through your darkest fearsNär man vaknar till i det lilla mysiga rummet. Helt svart förutom skenet från elljusstaken. Man håller blicken en stund på skuggorna som faller längs väggen. Man ler mot rimfrosten på fönstret .....och kryper ner under det  varma guldfärgade täcket igen.


You can feel it in your body. You can feel it in your belly baby. You can feel it all.
Feelings change -Memories don't.
När obehaget stiger likt tidvattnet i din kropp. När hjärtat rusar likt marathonlöparen. När din blick raskt söker sig mot väggar och golv. När du låter lungorna expandera med sin fulla volym en sista gång. När du vill krypa ur din organiska kropp och se dig själv på en finare plats.

Kan vissa platser eller personer få dig att återuppleva smärtan de en gång fogade? Ibland när jag kommer till vissa platser får jag direkt flashbacks från värken jag hade där en gång. Även personer som gjort mig illa kan framkalla stark vånda när jag träffar dem igen. Minnen som bränner från alla håll och kanter.
Det gäller att arbeta bort de dåliga minnena. Tänka att det är en fin plats. Inte koppla samman den med vad som hänt där förut. Tänka att det är en fin människa. Om så är sanningen. Forget about the past. Live in the presens.
always search for the right feelingJag känner basen i golvet och väggarna. Hör melodin men inte musiken. Tankarna vibrerar i samma takt som dunkandet. Vilka är de nya grannarna. Vad är det för ljuv musik som dånar på andra sidan väggen. Jag söker runt på spotify och klickar på en främmande låt. Jag rätar på ryggen och stelnar till i chock.

Det vrålar i min kropp. Mitt sinne njuter av den obekanta musiken. Jag lutar mig tillbaka med ett leende på läpparna. Det är känsla. Det är känsla upprepar jag för mig själv.
I'll always be the lion in the desert

Ångorna kondenserar spegeln medan det heta vattnet smeker mitt bröst. Jag ryser av välbehag och lyssnar på det lugnt bultande hjärtat. Lutar mig mot väggen och sluter ögonen. Låter tankarna fantisera iväg. Ser mig ligga på en sandstrand med solen i ryggen. Lyssnar på det kluckande vattnet och känner tacksamheten flöda i mina vener, likt duschens varma vattenstrålar.


'cause it makes me feel like a king


De guldfärgade hårlockarna kittlar mig i ansiktet. Jag tar en djup inandning och njuter av schampots blomdoft. De frostiga vindarna får mina kinder att rodna. Samtidigt som den varma utandningsluften bildar kristaller på halsduken.

Jag trampar cykelns pedaler varv efter varv och ler i skräckblandad förtjusning i nedförsbacken. Ler åt den pirrande känslan i magen. Ler åt känslan av att leva i nuet.drool like there's no tomorrowJag blundar och känner hur det vattnas i munnen. Jag ler samtidigt som min själ smälter likt osten på den varma hamburgaren. Likt smöret i stekpannan. Eller som kroppen framför charmören.

Jag ryser och fantiserar ihop smaken redan innan jag tagit första tuggan. Min kropp vet hur det smakar och suktar som ett barn gör efter klapparna på julafton.

Om jag såg mig själv i spegeln skulle ögonen tindra, händerna skaka och leendet blända likt solen på sommaren. Som om du gav mig en orgasm.....fast i matväg.

RSS 2.0