tiden som förvillar utan att göra det rätt
Det var inte en fråga. Det var ett svar. Förklaringen lyste igenom dina ögon. Försökte ta tag i sanningen och dra den ur dig. Som ett rep fastsatt i ett ankare. Det var tyngre än jag anade. Mer komplicerat än jag förväntat mig. Jag log och njöt av din själ men kunde inte tränga bort känslan som svallade inom mig. Emotionen av att vara kvävd. Vara på fel ställe. Vara utbytt.

Luften kändes hämmad och kvav. Tankarna slog mig om och om igen mot tinningarna. Som om det vore storm vid en strand. Vågor som slog mot klipporna. Krossade din roddbåt mer och mer för varje hjälplösa svallning.

Du kravlar dig fast i båten och väntar på att tiden ska föra dig mot lugnare ställen. Väntar på att tiden ska ge dig kraft att läka. Väntar på att tiden ska låta dig älska.

you can't break a broken heart?

När vi var påväg hem från trästocksfestivalen fastnade vi i en bilkö. När jag kom hem fick jag veta vad bilkön berodde på. En svår olycka. Föräldrarna och ett av de tre barnen i bilen dog direkt. De menar att det är en av de värsta olyckorna på trettio år i Norrbotten. Först fick jag bara reda på att tre personer dött och självklart blev jag skräckslagen. Många vänner for ju hem från trästocks just under den tiden (och många hade säkert lite alkohol kvar i blodet). Tänk om det vore någon av dem.... Många hade inte batteri på mobilen efter festivalen heller.

Livet är så sjukt skört. Försvinner så lätt. Den du älskar kan på en sekund vara borta. Livet hänger på en tråd. En garntråd. Den rispas och tunnas ut. Den härdar i vind och snö. Tillslut brister den. Precis som ditt hjärta. Allting brister.

Då står du där och ser ut över horisonten. Vänder dig om och skriker. Förstår inte vart livet tagit vägen. Förstår inte var all kraft försvunnit. Förstår inte var all gnista hamnat. Har du tänkt på det? Tänkt på att livet förändras? Tänkt på att ingenting är everlasting?

Fast livet går vidare och händelser ses som erfarenheter. Det är väl bättre att leva och älska än att vara rädd för att livet ska gå åt helvete? Rädd för att det kommer smärta i hjärtat? You'll live one time. Only one time....
spårar mobil pga svartsjuka
Enligt en artikel har det upptäcks fall då svartsjuka män spårar kvinnorna med hjälp av mobilen. Ofta är det expartners som har installerat ett program där. Mobilägaren kan dock inte själv märka av att det är installerat. The world is crazy. And love is very crazy...

I'm over the edge, no turning back.myggors drifter

Varför ska myggen suga blod när de ändå är inomhus? Kan de inte hitta en utgång istället. Orka flyga runt med så mycket vikt i onödan. Knott brukar ju inte orka suga blod när de är inne, de flockas istället kring rutorna.
When you think you've had too much of this life, well hang on

Sometimes it's hard to talk about your soul
'cause it reminds you about your woundsmer älskad än kraften att leva

Överallt fanns det ögon som iakttog. Hade förhoppningar. Tankar. Jag svepte snabbt med blicken över rummet och tog ett djupt andetag. La mig vid din sida och pratade. Påminde mig själv om att jag lever. Andades din smärta. Kände hur jag försökte krama ur ditt lidande. Alkoholen rusade fortfarande varv efter varv i mitt huvud.

Jag andades och gick vidare till nästa rum. Öppnade dörren. Fler farofyllda andetag dunkade kraftigt in mitt huvud i väggen. Luften trängde ner längs min luftstrupe och in i de krampaktiga lungorna. Varje inandning gjorde mig tårögd. Snälla må bra. Snälla må bra. Snälla må bra upprepade jag för mig själv.

I varje vrå var luften tryckande. Som om det vore åska. Varje rörelse av min bröstkorg var ett mirakel. Varje cell i min kropp ville älska fram er livsglädje. Varje hjärtpumpning av mitt hjärta ville läka era sår.
My veins are chained into your quivering body. I love you.requiem for a dream
Gillar känslan i filmen. Får en att tänka efter. Gör att man blir lite mer tom än vanligt. Däremot väckte den inte så starka känslor som jag hört andra säga....

"The drugs begin to peak
A
smile of joy arrives in me
But sedation changes to panic and nausea
And breath starts to shorten
And heartbeats pound softer
You won't try to save me!
You just want to hurt me and leave me desperate!

You taught my heart, a sense I never knew I had.

I can forget, the times that I was
Lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine!"


RSS 2.0