when life seems to fight against you

Min tystnad gav dig ingenting. Jag svepte blicken över de passerande bilarna. Du skrek genom mitt hjärta. Letade dig genom varje klaff. Följde blodet som strömmade fram genom min kropp. Dina ord förgiftade mig.

 

Varje hjärtslag pumpade fram giftet längre och längre genom mig. Jag gav dig inga svar. Jag gav dig tystnad. Kände hur jag förtvinade framför dina ögon. Kände hur tårarna ville dra ut allt gift från min lilla kropp.

 

Jag öppnar dörren och försöker känna marken med mina fötter. Söker mig fram. Jag har ingen känsel. Sakta går jag iväg fylld av gift. Mina ögon stirrandes längs vägen. Tomma. Hjälplösa.

 

 

 


I used what life could bring
Det var inte en känsla som ruskade om min kropp. Det var inte en låga. Det var inte ens en gnista. Det var en saknad. En längtan längs ryggraden. Något som växte för varje kota. Klart man kunde låtsas, ge ett leende. För att sedan vända blicken mot fönstret.

Vad väntade jag mig? Vad trodde jag skulle finnas på andra sidan glaset? Skulle du stå där, ge mig ett gnistrande leende och be mig komma med en vink. Springa för att krama om mig. Pressa min tunna kropp så att revbenen känns sådär lagom mycket. Så att man tappar andan av lycka och inte av andnöd.

Vad väntade jag mig?


standing on the shorelineVinden grep tag om mitt hår och regnet piskade mig i ansiktet. Kylan trängde sig in i min spända kropp. Venerna var fyllda med smärta. En smärta som hastigt pulserade framåt i min kropp. Berörde varje cell.

 

Mitt hjärta fick mig att svälja gång efter gång. Det kändes som att det innerliga dunkandet kom från min hals. Som att jag blockerades av ett evigt slående hjärta.

 

Jag blickade ner och ut över det arga ändlösa vattnet. Vågorna slog våldsamt mot strandkanten. Logiskt sett visste jag vad jag borde göra. Känslomässigt sett tänkte jag på alternativen. Suktade efter den där lyckan som gör att du ler med hela din kropp. Skrattar med din själ och glömmer tiden. Ett steg till så kanske jag är där.

 


I called and begged for some painkillers


Orden ekade i mitt huvud, som om jag vore tom. Orden studsade fram och tillbaka. Högg mig i tinningarna. Kämpade sig fram för att finna en utgång. De hittade ingen ljusglimt. De högg snabbare och snabbare likt en yxa ute efter att klyva vedträn. Minnen for förbi mina ögon som ridåer. Rädslan för din blick högg mig i bröstet. Smärtan i min kropp fick mig att krypa i fosterställning. Jag är stark skrek mina tankar. Jag är så jävla stark.

 

Det blixtrade till och minnena sög tag i mig igen. Hur det brände under ögonlocken. Mina skrik. Din ilska. Min blåa hy.

 

Jag är stark mumlade jag. Dörren öppnades och jag ryckte till. Mitt hjärta rusade och jag gömde mig under täcket. Kände hur hjärtslagen vibrerade mot det gröna tyget. Jag kan fly viskade jag och slöt mina ögon.daddy knows.


Hur beskriver man tomhet. När leendet inte finns under ytan. När ilskan inte bubblar i magen. När du går men inte känner någonting. När det känns som att varje steg är ditt sista i uppförsbacken. Du vill stanna och lägga dig ner. Låta det våta gräset kittla dig i nacken. Låta myrorna korsa din mage. Låta löven tingla ner i ditt ansikte och täcka din kropp. Låta trädens rötter knaka och växa över dina lemmar, likt rep som binder dig till moder jord.


babe, if you only knew....
..... how everything makes me feel

lagliga droger beslagtas

Polis och tull ska få beslagta LAGLIGA droger om de är påväg att klassas som olagliga.

"I dag ligger myndigheterna ofta steget efter när det gäller att klassa vilka kemiska substanser som ska betraktas som narkotika och därmed är olagliga. Därför ska polis och tull kunna beslagta medel i avvaktan på att åklagare fattat beslut om substansen ska förstöras".


Jag tycker att detta beslut låter mystiskt. Hur mycket ska lagar bestämma över oss? På ett sätt känns dock detta bra eftersom att lagliga droger oftast inte alls är bättre än olagliga. Om alla blir olagliga så kan man ju lika gärna använda de "beprövade" drogerna.namnval

Jag förstår inte hur man kan ge djur/människor vissa namn. Nyss såg jag en katt med namnet "Kisse" som har sprungit bort. Vem fan döper sin katt till kisse? Det är som att döpa sin hund till hundis. Eller sin kanin till Kaninen, eller varför inte skutt? Eller en människa som får namnet dick....eller något annat fult för den delen...
when the colours are there but you're blind
For every day that passes by
without you
I become more and more disgusted
about who you really seems to be...
porrstatistik

Lite porrstatistik.


- En tredjedel av porrsurfarna är kvinnor.
- Det är 160.000 sökningar på "child pornography" varje dag.
- En femtedel av männen erkänner sig porrsurfa på arbetet.
- Minst personer porrsurfar på thanksgiving.
- Mest personer porrsurfar på söndagar.
You took my hand and danced with me in the shade

Edward och Bella är så fina tillsammans and I like this song. Jag veeeeeet, jag skäms för att jag lägger upp twilight-saker.....Lips Of An Angel

RSS 2.0