I wish you were hereI can't explain
I can't understand
'cause there is so much pain
Why am I so scared
to fall down in an endless hole
Why do I feel like this now
I'm strong
I can handle this
or...Stand In The Rain

The colours make me weak
I could hang on for a moment
just watching
Everything go underdet saknas en del av mitt nystan

Smärtan tog strypgrepp om min hals och kastade mig mot väggen. Stirrade i mitt ansikte och piskade min själ. Jag skrek av förtvivlan och tårarna vattnade mitt bröst. Andningen skenade som hästen på ängen. Livet passerade i revy. Om du bara hade funnits tänkte jag. Rotandes bland lådor och vrår. Sökandes efter gömd hjälp. Jag känner skuld och ånger. Jag känner saknad och ilska. Mest är det en stor tornado som äter min kropp. För att du inte finns.man kan fly men aldrig vinna

Jag saknar dig så sjukt jävla mycket
kom tillbaka för HELVETE
Det gör så ont, så helvetes ont

kom änglar, kom älvor
There is something
in the airsprida aska i himlen

Ett fyrverkeriföretag i Göteborg vill att man ska kunna sprida aska med hjälp av fyrverkerier. Jag tycker att detta låter som ett spännande förslag, let's party.
klädesval på jobbet

Diskriminerings ombudsmannen stämmer en frisörsalong på 150 000 kronor då de nekade en tjej med huvudduk praktikplats. Min första reaktion är oh shit USA here we come. Frisörsalongen menar att hon stred mot deras klädpolicy och att hon fick komma dit om hon tog av huvudduken. Varför ska man då stämma dem? En strippa som vägrar ta av sig skoteroverallen eller en Mcdonaldsarbetare som vägrar ha på sig arbetskläder lär ju inte heller få vara kvar.
rökning för svaga själar

Känner du dig tuff. Känner du dig lugn. Känner du dig sysselsatt. Känner du dig trygg. Varför röker du egentligen? Jag förstår att en del ungdomar börjar röka för att de inte har mer vett i skallen. Okej nu var jag elak. Fast det är väl så det är (men att man brukar uttrycka det med andra ord)? Som att personen är osäker och faller för grupptrycket. Eller att han har en deppig svart period i sitt liv och vill lugna sig lite.

Däremot undrar jag varför du inte slutar när du kommit över din känslosamma tonårsperiod. Tycker du att det är skönt och onödigt att sluta? Eller har du dålig självdisciplin? Jag är övertygad om att alla kan sluta om de vill.your friends are golden
Why am I so scared
why does it feel like you could disappear in any moment
You have lived for so long without me
why does it feel like I can't survive without you


And so the lion fell in love with the lambI'm sorry
but I have to kill you.if this doesn't make you shine, then whatsnön är bra för handeln

Man misstänker att rånen i Sverige har minskat under de senaste månaderna på grund av all snö. Det är ju trots allt lättare att bli upptäckt när man lämnar massa snöspår efter sig.


"Studier som Brottsförebyggande rådet gjort visar att också andra typer av brott minskar mer i nordligaste Sverige under dem kallaste månaderna än längre söderut.

Men snart är snön ett minne blott, och det kommer att märkas i statistiken över butiksrån, tror Dick Malmlund.

– Jag är lite rädd att det är ett uppdämt behov nu på pengar. De här första månaderna kommer nog eventuellt att bli lite tuffa. Är det lugnt en period då blir det ännu jobbigare perioden efter."

 

 

 


it exist so many fairytalesdon't play with fire 'cause you might get burned
Just make it easy
play some games
But not in your waykrock med älg på skidor

Conny Jacobsson krockade med en älg i Skövde då han åkte skidor i mörkret.

 

"Conny Jacobsson gav sig ut i enmilsspåret i går kväll, med pannlampan tänd eftersom spåret inte är upplyst på kvällen. Efter ungefär 9 kilometer upptäckte han älgen, och kraschade rätt in i den.

– Rätt in i sidan, med skidorna som fortsätter under. Och jag hamnade givetvis på rygg där i skidspåret.

Innan smällen hann han tänka att han borde försöka byta spår, men då var det för sent.

– Det small till och jag såg älgens klövar som hoppade lite fint över mig och han sprang iväg och tittade lite på mig där jag låg."

 

Vilken upplevelse haha!

 


SD på skolor

Sex av tio rektorer är beredda att släppa in Sverigedemokraterna på skolorna inför valet i höst. Jag tycker att det är en självklarhet. Varför ska man tysta ner vissa partier? De försvinner ju inte för det. Man behöver information om alla partier inför valet.

Att välja ut vissa partier som lämpliga att göra reklam för sig själva känns väldigt odemokratiskt och mystiskt.sometimes light doesn't shine through
Your golden star
your shining love
your longing during dreams
babe
It's your day....nothing can touch mehungriga katteräta sig till döds

------------------NUMBER ONE

Med tanke på mat så hittade jag en artikel om Donna som vill bli tjockast i världen. Hon väger nu 273 kilo men vill väga 450 kilo och detta hoppas även hennes smala man på eftersom att han tänder på det.


"Och för att inte i onödan spilla några kalorier försöker Donna Simpson att röra sig så lite som möjligt. Trots att hon förflyttar sig med en permobil ställer dottern till med problem:

– Det kommer att bli tufft att nå målet. Jag måste springa efter min lilla dotter, och det håller vikten nere, säger hon till Daily Mail." (Det finns en filmsnutt i länken)

------------------NUMBER TWO

I Haparanda misstänker renägarna att en djurplågare härjar eftersom att någon hade hällt ut stora mängder pellets på marken.

 

"Djuret var fortfarande vid liv men inte mycket mer. Den hade ätit mycket stora mängder av pelletsen på marken. Fodret hade sedan svällt i magen så att stora gasmängder bildats.

– Den har försökt vandra i väg och hela vägen har den spytt. Efter en bit har den lagt sig ner för att dö, säger Karl-Erik Gunnari till nsd.se."


----------------SUMMARY


Kvinnans mål att bli tjock lät väldigt konstigt men.... whatever? Alla har vi olika mål i livet och vem ska bestämma vad som är rätt och fel egentligen. Isåfall är det ju fel att bli modell också eftersom att många catwalkmodeller måste vara väldigt underviktiga.

Artikeln om renen kunde jag inte låta bli att skratta åt, fin död liksom. Nog för att det samtidigt lät hemskt och sorgligt.

syskonsex

Socialdemokraten (riksdagsledamot) Monica Green tycker att det borde vara lagligt med syskonsex. När jag läste detta blev jag chockad. Varför ska det vara lagligt? Finns det någon anledning att ha sex med sina syskon?

Monica Green menar att man inte ska kunna styra vem en vuxen människa har sex med. Men herregud. Bara för att det är bra att sträva efter ett fritt samhälle så betyder det väl inte att man ska sträva efter att förstöra mänskligheten ännu mer?

Även om de använder preventivmedel kan misstag ske. Även om båda vill göra det så är det inte normalt. Det finns gränser...

Eller. Bör vårt samhälle acceptera detta? Är det någonting som kommer att anses normalt senare? Om man tänker på exempelvis homosexualitet. Det är ju inte normalt men vi strävar ändå efter att det ska accepteras. Är det skillnad mellan homosexualitet och syskonkärlek?


It's time to surrenderPlease let me go
take the memories away

When the drugs don't work no more, you get high on life
I have realized
that this isn't normal
I have reached a level
when the pieces doesn't fit anymore
I have hurted myself
my friends
and my dreams
I knew trees were beautiful

You can tell me whatever you want to
but my face will still remain
läkare är singlar

Enligt en undersökning vill singlar helst ha läkare. Kanske beror det på att läkare är duktiga på omvårdnad samt tjänar mycket pengar.

Innan jag läste artikeln trodde jag att de menade att bland de olika yrkena är det mest singlar bland läkarna hahaha. Det skulle faktiskt inte förvåna mig då de trots allt arbetar en hel del. Att läkare skulle vara bra på omvårdnad vet jag inte om jag håller med om. Klart de är bra på att fixa till en människa men många läkare jag har mött har saknat förståelse för människan, de har varit kalla.


It was about not giving up

Jag sparkar med benen och griper tag om lakanet. Krampar med nacken och grimaserar våldsamt. Det hettar i kroppen och hjärtat går på högvarv. Ser dig vidröra handtaget och smyga in oberört. Lägger din hand på min panna. Stryker mitt hår bakom öronen. Smeker mitt hjärta.

Jag skriker i panik. Du är inte där. Jag vrider mig och tar andra grepp. Jag måste hålla i mig. Jag rinner ur min egen kropp. Smälter samman med golvet. Smärtan sprids likt oljan på vattnet.

Längtar efter en fryspunkt. En låsning. Ett andetag. Ett hjärtslag.

I can make you see through flesh and bone

I saw a car
with a speed of despair
with some blinding lights
It crushed my heart
and made me crawlvi är alla gjorda av energi

Jag trevar efter min själ, där i den svarta natten. Försöker lukta mig till skärvorna. Håller handflatan över mina plågade ögon. Jag kan inte längre urskilja konturerna av din kropp. Jag kan inte längre betrakta ditt liv. Det finns ingenting att skyla bakom min darrande hand. Det finns inte längre någonting att blicka efter i horisonten.

Mitt sikte var inställt på annorlunda vidder. Min själ ville leverera ett avvikande resultat. Nu finns det inte längre någon själ att tänja på. Nu finns det inte längre någon själ att älska för. Nu finns det inte längre någon gnista att tända ljuset på kvällen med.hjärtan ska glimma och klistras samman

I'm not one of them
I'm one more then them
tell me
I'm not one of themgamla minnen av lycka som smyger

Jag ler mot dina fängslande ögon. Jag ler mot ditt brutna leende. Jag ler mot din sårade själ. Jag vill greppa tag om din gängliga kropp och ruska fram dina glittrande ögon, ditt varma leende och din lyckliga själ. Vända dig ut och in. Se själens glitter tingla mot det snöbeklädda gräset.

Varje ord och andetag gör mig påmind om det som fanns. Det problematiska men ack så ljuva. Känslan av kärlekslycka och förbindelse. Jag minns där vi stod på toppen av berget, omslingrade tätt intill. Då du värmde mig och mitt hår kittlade dig i ansiktet. Jag var nykter men kände mig berusad. Hänförd av magin.

Men tidsrymden var fel, momentet var felaktigt. Förlåt.


there's a beautiful flowWhen questions give you answers
and answers give you questions
So what about the doubt?bilbränsle av alger

Om tio år kan alger bli vårat nya bilbränsle. De innehåller olja som man kan tillverka biodiesel av. Det som är väldigt bra med alger är att man kan odla dem i dammar där man inte gör något annat, typ i öknar. Detta medför att man inte konkurrerar om platser för matproduktion på samma sätt som exempelvis etanol.my body is meant to be yours
Babe don't you realize
it's your turn
to make a move
I can be your lover
but don't play these stupid gamesvåldtagen ska dödas

Jag hörde om en flicka i Irak som hade blivit våldtagen. Detta medförde att hennes familj ansåg henne vara en skam och skulle döda henne. Så galet less jag blir på dessa människor... Jag brukar säga att hjärnan är det bästa och sämsta med människan. Vi har förmågan att tänka men ibland tänker man för mycket. MEN VAD I HELVETE TÄNKER DESSA MÄNNISKOR MED!?
den tysta telefonen

För att slippa störa de i din omgivning eller om du vill vara hemlig när du talar i telefon kommer det snart lanseras en mobil där du slipper prata. Du gör läpprörelser men uttalar inte orden. Mobilen kommer att omvandla läpprörelserna till tal genom elktromyografi, dvs man mäter spänningsförändringar när muskelcellerna arbetar.

skuldsatta barn

Flera landsting skuldsätter barnen för deras uteblivna besök hos läkare och tandläkare. Från första juni ska istället vårdnadshavaren bli ansvarig för de obetalda skulderna.

Det känns bra att barnen blir betalningsskyldiga med anledningen att de ska lära sig att ta ansvar och passa tider. Samtidigt känns det fel eftersom att de trots allt är barn, har föräldrarna inte ansvaret att se till att de passar tiden? Eller ska man ha en åldersgräns, är man över tolv år blir barnet skuldsatt?
I'll be your holy mountainMaintain the fire
or complain about the ember
medling bland brottslingar

Kommuner är skyldiga att erbjuda medling till personer under tjugoett år som erkänt brott. Om både offer och förövare vill kan de då träffas och prata om vad som hänt, exempelvis vid misshandel.

Jag tycker detta låter som ett bra alternativ och jag skulle mest troligt gått med på medling, för att liksom komma underfund med vad som egentligen hände.I can't watch it, so I turn inwards


There's just blood everywhere
I'm ready to die


you can be blind or blinded by somethinghemarbete

Den borgerliga regeringen har infört möjligheten till lägre skatt då man anställer personer för service i hemmet. Detta har gett 7000 nya jobb, men den rödgröna regeringen tycker inte om detta då det är framförallt höginkomsttagarna som nyttjar detta.

Även om det är de rika som nyttjar detta känns det dumt att "ta bort" så pass många jobb, eller....?
RSS 2.0