wasted on fixing all the problems that you made in your own head
Varför lever du? Har du tagit beslutet att leva eller stiger du upp på morgonen för att göra det du ska? Har du funderat eller följer du flocken? Du vet vad man ska göra, hur man ska göra det och när. Varför gör du det?

Det känns som att livet är en cirkel där man inte tänker efter varför man gör nästa steg. Man äter, sover, jobbar och tvättar. Man gör saker för att man ska leva nästa dag. Vad ger den där nästa dagen egentligen?

Man gör sånt man tycker om också. Saker man vill göra för att den där nästa dagen inte ska kännas så tung. Man gör saker för att fördriva tiden så att den där nästa dagen snart ska komma. Man gör saker för att planera den där nästa dagen längre fram i tiden.


Sweet little angel- you should have run.....
Ohohohoh......GOD DAMN so hot!


Jag söker mig själv men snubblar på mina egna tankar. Känner mig förvirrad. Som ett svart hål. Stirrandes ut i luften. Analyserar och försöker förstå. Ångrar.....fast samtidigt inte. Tänker tillbaka samtidigt som jag är inlindad i framtiden. Ler en stund för att sedan bli påmind. Som om jag blev slagen i ansiktet.

Förstår inte varför du slår mig så hårt eller varför du gör det överhuvudtaget. Jag står kvar förblindad av ditt solsken. Tittar med glittrande ögon på något som inte finns....
I think you've already made your choice

Likt en orm ringlar sig en iskall smärta upp längs ryggraden. Krossar min såpbubbla fylld av syre och endorfin. Regnbågen som glänst framför mina ögon är nu bara ett suddigt moln.

Du vet att jag vet viskar jag tyst för mig själv, samtidigt som jag blåser upp en ny vacker bubbla med tjocka väggar.tama älgar
I think it's cute =D


valfusk

Hört flera fall av valfusk. Bland annat i Luleå så har Piratpartiets valsedlar pga utrymmesbrist placerats på ett annat bord.

Wtf!? Är de dumma i huvudet eller? Nog kan de väl fixa plats åt dem på samma bord? Om valsedlarna till de jag tänkt rösta på är borta/slut när jag kommer dit så lär jag bli galet arg.


plugga upp betyg

Alliansen tänker från 2012 införa ett beslut om att man inte får plugga upp godkända kurser på komvux efter gymnasiet. De menar att det både blir dyrt för samhället samt gör det svårare att ta sig in på de attraktiva utbildningarna (alla får ju högre betyg). De rödgröna (förutom socialdemokraterna!) anser att man bör få plugga upp.


Själv anser jag att man på något sätt måste få plugga upp eftersom att man annars kanske inte kan studera till det man vill. Samtidigt förstår jag problematiken över att låta folk göra det eftersom att alla får högre betyg, som för att komma in på läkare-och veterinärutbildningen måste man ha mvg i alla kurser.


valfrågan

Snart är det val men jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska rösta. När jag läser om partierna låter alla bra och ganska lika varandra. När jag gör olika valtester så skiljer sig resultatet beroende på test. Antar dock att jag kommer rösta rött.

Det jag funderat över idag är att jag läst om att Sverigedemokrater och Centerpartisten Federley blivit misshandlade. Nedan kommer ett urklipp från en artikel."Främst handlar det om skadegörelse
, klotter, nedrivna affischer och förstörda valstugor. Enligt Håkan Wall är det något som drabbar alla partier ungefär lika mycket. Men bland anmälningarna finns också ett sjuttiotal som rör våld och hot, vilket polisen uppskattar är fler än i förra valrörelsen 2006.

Företrädesvis har det riktas mot företrädare för Sverigedemokraterna".

 

 

Jag blir upprörd över hur man kan gå till angrepp mot personer som röstar annorlunda jämfört med en själv. Alla har ett eget val i ett demokratiskt samhälle. Vad skulle det ens ge att misshandla människor för att de röstar på exempelvis SD? Antagligen blir folk bara argare vilket medför att partiet lockar till sig fler väljare.

 

Och nej SD står inte för våld mot invandrare, så kom inte med argumentet att lika föder lika. Däremot vill de ha höga straff mot dem som begår brott samt ta emot mindre mängd invandrare.

 

 


solen ler alltid på andra sidan


Kroppen skakar av lycka. Livet pumpar i mina vener. Leendet är naturligt. Det bara finns där. Sprider sig genom hela kroppen och värmer min själ.Drogad av min egen kropp.


you can't swim if the shark tear your bones apart.
Försöker dölja mitt tårögda ansikte för de passerande bilarna genom att stirra ner i marken. Vill krypa ihop i fosterställning på asfalten. Vill hålla krampaktigt om min mage som skriker av smärta sedan länge tillbaka.

Du stannar bilen bredvid mig än en gång. Ropar. Jag hör din rädda och sorgsna ton förvandlas till förtvivlan. Bilarna bakom kör ikapp och bildar en kö igen.

Jag ser dig inte. Jag stegar rakt framåt och kippar efter andan. Låter bröstkorgens övre del vibrera som en kolibri. Låter tankarna slå mig i ansiktet om och om igen.
higher up than the stars.
Biter mig i fingret för att avbryta mitt leende. Kastar med håret och känner njutningen stråla genom min kropp. Ser upp mot taket och undrar om jag inte flyger iväg snart. Tänk om jag vore en stjärna. Om jag vore solen som strålade ut över hela världen. Lyste genom allt det luddigt mörka.

Musiken vibrerar genom mig och jag stryker lätt över mina läppar...........lutar mig tillbaka och sluter ögonen.


Angels will follow me now everywhere I go.


Smärtan är konstant. Jag tappar orden. Jag tappar förmågan att andas. Det känns som att någon slaktar mig inifrån. Drar en kniv på insidan av min hud. Nog hårt för att få mig svimfärdig men samtidigt tillräckligt löst för att inte sticka hål på mig.RSS 2.0