When I care about somebody. I give them all of my heart.
Jag vaknar till med ett ryck och tittar på klockan. Ljuset från hallen letar sig in genom springan under dörren. Mitt hjärta trycker på on-knappen till tankarna. Något är fel. Jag smyger upp ur sängen och skyler mina bröst med händerna. Din dörr står vidöppen precis som för flera timmar sedan. Taklampan är tänd likt en strålkastare på en byggarbetsplats. Jag kisar och inser att rummet är tomt. Musiken plingar på i bakgrunden precis som för flera timmar sedan.

Mitt hjärta rusar och all trötthet försvinner på en tredjedels sekund. Plötsligt stirrar jag i luften och hela min varelse skriker av vibrerande rädsla.


I put, I put your world Into my veins.


Du är inte en av dem intalar jag mitt hjärta. Min rörelse stannar i en tanke medan jag betraktar din varma själ. Låter min blick mjukt linda in sig i din skönhet. Låter hela min varelse analysera dina molekyler. Låter mina tankar drapera din kropp.

Din ömsinta blick möter min och jag brister ut i ett leende. Känner din hands lätta rörelse längs min midja. Absorberar dina atomer. Sönderdelar dem i nukleoner. Granskar deras intentioner. Du är inte en av dem intalar jag mitt hjärta.
Ben Harper - Amen Omen.


What started as a whisper,
Slowly turned in to a scream.
Searching for an answer
Where the question is unseen.

I don't know where you came from
And I dont know where you've gone.
Old friends become old strangers
Between the darkness and the dawn

Amen omen,will I see your face again?Tänk på de fantastiska människorna i din omgivning. Tänk på de som ger dig ett leende på läpparna. Tänk på de som bryr sig om din själ. Tänk på de vännerna du älskar.

Kärlek.


RSS 2.0